Sibirsk sedertreolje. Kraften til cedar i kampen for vakkert hår.

Sibirsk sedertreolje. Kraften til cedar i kampen for vakkert hår.

Den gjemmer på magiske kvaliteter. Sedertreet behandles med ytterste respekt i Russland. Sedertreolje er presset av nøttene til denne planten. Oljen er perfekt for helsen, skjønnheten og velværen vår. Den dekker 50 % av den daglige dosen av vitamin E. Sedertreolje styrker håret, forhindrer hårutfall og stopper flassproduksjon. Ved regelmessig bruk vil det fikse problemet fullstendig.

Sedernøtter er veldig velsmakende. Dessuten gjemmer de på et stort potensiale. Forskere analyserte sammensetningen av sedernøtter og ble overrasket over resultatene. Det viste seg at de har mer protein enn noen kjøttprodukter, og dette proteinet absorberes utmerket av menneskekroppen. Tydeligvis tilbyr sedertreolje noen flere egenskaper. Prisen er rimelig høy - det er det beste naturlige helbredende og kondisjonerende produktet.

Sedertreolje er presset fra disse eksepsjonelle nøttene av sibirsk furu. Sibirske sedertrær har alltid vært beskyttelset. Det er et av få steder hvor naturen avslører sitt mangfold av helbredende egenskaper. Sedertreolje er kaldpresset fra frøene skjult i små kjegler av sedertrærne. Frøene kan presses på en rekke måter f.eks. gjennom kaldpressing, som er den beste metoden.

Sedertreolje INCI: Pinus Sibirica Nut Oil

Naturlig sedertreolje er ravfarger og har en delikat aroma som er ganske karakteristisk. Uansett utvinningsmetode ser det alltid likt ut, men egenskapene er forskjellige. Raffinert olje er mindre effektiv. Vi bør huske på at en uraffinert sedertreolje er mest best og er kilden til næringsstoffer. Den bør også kaldpresses fordi høy temperatur "dreper" dyrebare stoffer.

Sibirsk sedertreolje - egenskaper

La oss se nærmere på naturens gave - sedertreolje. Hvorfor setter innbyggerne i Sibir så stor pris på det? Hvorfor er det så viktig? Sedernøtter er rike på protein som lett absorberes av kroppen vår. Det er imidlertid ikke den mest avgjørende ingrediensen i sedertreolje. Prisen på produktet er høy fordi det inneholder noen andre nøkkelstoffer og næringsstoffer. Det beste er gjemt på innsiden av nøttene.

Naturlig sedertreolje er full av vitaminer. Det er kilden til de beste næringsstoffene. Innholdet av vitamin E (naturlig antioksidant) er fem ganger høyere enn olivenolje kan tilby. Oljen inneholder vitamin A, D, B, B1, B2, B3, B4. Når det kommer til næringsstoffer er det langt bedre enn olivenolje. Sedertreolje har en høy konsentrasjon av vitamin F (linolsyre), som gjør oljen så unik.

Sedertreolje - hva gjør det og hvordan hjelper det?

Naturlig olje presset av sibirske sedernøtter har fantastiske helbredende egenskaper. Det lindrer smerte, slapper av muskler og ledd, øker konsentrasjonen, reduserer effekten av stress og tretthet og forbedrer immunsystemet. Sedertreolje fungerer veldig bra og bidrar til å forhindre de fleste livsstilsykdommer. Det stimulerer hjernens funksjoner. Det anbefales når du har influensa eller mageproblemer. Ikke rart at innbyggere i Sibir synes det er en uerstattelig matolje.

Sedertreolje - bruksområder

På grunn av det høye innholdet av flerumettede fettsyrer og antioksidanter, beskytter oljen kroppens celler mot oksidativt stress. Derfor er den vanlig innen skjønnhetspleie. Naturlig, kaldpresset og uraffinert sedertreolje er fri for konserveringsmidler, parfyme og fargestoffer, noe som gjør den så populær innen hud- og hårpleie. I tillegg er det veldig effektivt.

Sedertreolje i ansiktpleie

Det er gunstig for huden, gir reparasjon og passelig mengde fuktighet. Sedertreolje forynger huden. Derfor kan den jevne ut eller til og med eliminere rynker når den brukes regelmessig. Den fungerer som en naturlig massasjeolje eller krem etter bad. Du kan bruke sedertreolje i stedet for en ansiktskrem. Den gir alle nødvendige næringsstoffer, regulerer fuktighetsnivået og gir glatthet og glød. Naturlig sedertreolje er svært effektiv ved atopisk dermatitt, hudallergier og psoriasis. Det er et middel for alle problemer.

Effekter av sedertreolje på håret

Sedetreolje brukes vanligvis i hårpleie. Den egner seg til å smøre ut og kan påføres på både hår og hodebunn. Takket være sterke antioksidanter og veldig lett formel, kan den brukes til å beskytte hår med lav porøsitet. Sedertreolje er inkludert i Nanoil for hår med lav porøsitet. Den virker som en ingrediens som forhindrer hårtap, normaliserer talgkjertlenes oppgaver, renser huden og bekjemper flass.

Sedertreolje for hår brukes hovedsakelig som et produkt mot hårtap og flass. Hvis du bruker det regelmessig, vil det gi næring til hårsekkene og gjøre hodebunnen sunn igjen. Løkene sitter bedre fast og gjør håret mye sterkere. Kaldpresset sedertreolje er svært effektivt som et produkt som bekjemper overdreven hårtap. Dessuten gjenoppretter den pH-verdien og sikrer riktig sebumsekresjon. Håret ditt blir ikke fett, og flass vil ikke lenger være et problem.

Sedertreolje - hvordan bruker du det?

Den anbefales å påføre sedertreolje på hud som flaker og områder med fet hud. Det vil også være effektivt å massere det inn i hodebunnen og utover håret. Sedertreolje virker bra på huden, og derfor bør du behandle hodebunnen din med olje ofte. Du kan la oljen virke i en halvtime eller over natten. Jo lengre, jo bedre den virker. Vi kan gjøre effekten mer intens ved å påføre oljen på hodebunnen, massere den inn og å dekke håret med et varmt fuktig håndkle. Varme og fuktighet hjelper håret med å absorbere oljen.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring