Marulaolje i hårpleie - enestående foryngende eliksir

Marulaolje i hårpleie - enestående foryngende eliksir

Marulaolje er en gjest fra Afrika. Det er en vakker, lysegul olje som ikke er altfor tykk. Den er kaldpresset av frøene fra Marulatreet, som vokser i Afrikas sydlige områder.

Marulaolje er en olje med en lang historie og tradisjon. I århundrer har kvinner fra Ovambostammen i Namibia produsert oljen. Den dag i dag bruker de fremdeles oljen som et alment kosmetikkprodukt til kropp, ansikt og hår.

Nå har marulaolje også fått popularitet hos kvinner verden rundt, takket være vitaminene og flavonoidene som oljen inneholder.

Marulaolje INCI: Sclerocarya Birrea Seed Oil

Marulaolje - bestanddeler

Marulaolje inneholder for det meste enumettede fettsyrer, som er en egenskap man vil ha i produkter for hår med middels porøsitet. Partiklene er semi-penetrerende, så perfekte for en slik hårtype. Oljen regulerer  ikke bare hvor høyt skjellaget er løftet, men beskytter det også mot alle, inkludert mekaniske, skader. Marulaolje lager et mikroskopisk okklusivt lag på hårets overflate. Det virker som et skjold som forebygger skjørhet og nedbryting.

Marulaolje har en høy konsentrasjon av vitaminer som er ansvarlige for hårets ungdom og skjønnhet. Vitamin E kalles ofte for ungdommens vitamin. For lave nivåer av vitamin E resulterer ofte i at hårsekkene brytes ned, eldes og svekkes. Dette gjør at håret mister sin elastisitet og faller ut. Overflødig hårtap og mangel på vitalitet kan behandles med vitamin C, som har er en sterk antioksidant og bekjemper frie radikaler. Vitamin C sikrer også at håret vokser som det skal. Vitamin C-mangel reduserer kroppens jernopptak, som også er essensielt for håret: det sørger for at håret utvikler seg normal og at cellene får nok oksygen. Marulaolje har tre ganger så høyt vitamin C-innhold enn sitroner.

Marulaolje - egenskaper

Marulaolje har hårfornyende egenskaper. Når det kommer til pleie og regenerering av håret ditt, fungerer dette produktet best. Samtidig er den så skånsom at du kan pleie barns sarte hud med den. Fordi marulaolje har helbredende og regenererende egenskaper er den ideell for babypleie (behandler bleieutslett) og bekjemper alle typer hodebunnssykdommer og uvanligheter, som flass eller tørr hodebunn. Oljen forbedrer prosesser som foregår i cellene og bremser aldringsprosessen. Som et resultat blir håret seende vakkert ut og blir senere grått. Fordi marulaolje forbedrer blodsirkulasjonen i huden er den ideell for å olje håret. Det gjør at oljer og andre verdifulle stoffer trenger inn i huden og dypt inn i hårsekkene. Produktet forhindrer overflødig hårtap fordi hårsekkene styrkes. Husk at de beste resultatene oppnås etter bruk av ren marulaolje, eller den som ikke er tilsatt balsam eller sjampo. Det beste er å blande marulaolje med andre passende utvalgte oljer. Nanoil hårolje for middels porøsitet tilbyr en perfekt, harmonisk kombinasjon av naturlige oljer, som ikke påvirkes av noen kjemiske midler med komedogene egenskaper. En av de essensielle oljene som er inkludert i produktet er marulaolje, som gir ungdommelig hår og dyp og intens regenerering til hodebunnen. Marulaolje er uerstattelig i hårpleie fordi den reduserer kollagennedbrytning i cellene.

Marulaolje - resultater

Resultatene marulaolje gir er synlige nesten umiddelbart. Håret blir finere enn noen gang, men dette er ikke den eneste fordelen ved å bruke dette produktet. Behandling basert på denne oljen gir langvarige resultater som kommer til å tilfredsstille enhver kvinner. Marulaolje for hår med middels porøsitet er nøkkelen til skjønnhet. La oss oppsummere hva du bør vite om det. Dette er hvordan marulolje fungerer i hårpleie:

  • marulaolje gir glans, motstandsdyktighet og vitalitet.
  • marulaolje absorberes raskt og veier ikke ned håret.
  • marulaolje gir næring til hele håret, samt styrker og regenerer tørre tupper.
  • marulaolje temmer hårstrå som stikker ut og forhindrer krusete hår (kjennetegn på hår med middels porøsitet).
  • marulaolje er et godt produkt å bruke under graviditet, det gir huden næring og forhindrer dannelsen av strekkmerker.
  • marulaolje er rik på vitamin E og C, som betegnes som ungdommens vitaminer. De sakker aldringsprosessen.
  • marulaolje inneholder en høy konsentrasjon av enumettede fettsyrer i gruppene omega-7 og omega-9, og er derfor velegner for å pleie hår med middels porøsitet. I tillegg gir det beskyttelse mot skadelige faktorer, inkludert ekstremvær.
  • marulaolje gir god varmebeskyttelse - det beskytter håret mot varmen fra hårfønere og rettetenger.
  • marulaolje er vennen til alle kvinner med matt og livløst hår som er ekstremt vanskelig å style. Marulaolje virker som en emulsjon som gir glans og umiddelbart forbedrer hårets utseende.
  • gul, aromatisk marulaolje absorberes raskt og brukes derfor ofte gjerne i hårpleieprodukter. Det ligger ikke tungt på håret og etterlater ikke et oljelag på håroverflaten.

Marulaolje - fun facts

Marula er et tre hvis frø ikke bare produserer fantastisk olje. Fruktene har en gulaktig farge og ligner på plommer eller aprikoser. De er spiselige og rike på vitaminer, akkurat som oljen. I tillegg er det interessant at marulafrukten har en søt og intens duft som tiltrekker seg elefanter (til og med fra store avstander!). Elefanter spiser marulafrukten og fruktkjøttet fermenteres i magene deres. Dette resulterer i en flokk med elefanter som er beruset på marula. Elefanter kan reise mange kilometer i søk om marulatrær.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring