Lakserolje for hår og hud - ufeilbarlig produkt for spesielle oppgaver

Lakserolje for hår og hud - ufeilbarlig produkt for spesielle oppgaver

Lakserolje er ikke så godt kjent i verdens orientale og tropiske regioner, men i Europa og Nord-Amerika slår det alle rekorder når det kommer til popularitet. Det er tross alt spesielt og uvanlig - selv i verden av naturlige oljer. Bare søk på følgende i din søkemotor: "pris på lakserolje". Du vil umiddelbart se den første essensielle (men ikke den viktigste) egenskapen til oljen. Lakserolje er billig sammenlignet med andre oljer tilgjengelig på skjønnhetsmarkedet. Derfor bør du velge lakserolje som din første skjønnhetsolje for hårpleie, negler og bryn hvis en lav pris er viktig for deg. Det er et effektivt, budsjettvennlig middel for negler og hår, så vel som øyenbryn og vipper.

Lakserolje INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Lakserolje - bruksområder

Lakserolje utvinnes av frøene fra lakseroljeplanten. Det er en veldig tykk og rik olje som kan være vanskelig å påføre på håret og vaske ut. Det går bra for de fantastiske effektene den gir veier opp for disse små ulempene. I tillegg virker det ikke bare på håret. Lakserolje kan også brukes på øyenbryn, vipper og negler. Det er et billig pleieprodukt som fungerer som en utmerket base for oljebaserte sminkefjernere i OCM (Oljerensmetoden). Det topper alle oljer som middel for svakt og tynt hår. Lakserolje er en perfekt behandling for hår som trenger å styrkes og ikke vokser.

Lakserolje er en tykk og fet olje som kan være vanskelig å vaske bort. Den ideelle løsningen er på kombinere lakserolje med andre oljer som kan brukes til hårpleie. Ikke bare vil dette støtte lakseroljens egenskaper og gi ekstra næringsstoffer, men også tillate lettere applikasjon siden konsistensen vil være tynnere. Nanoil for hår med lav porøsitet inneholder en balansert sammensetning av nøye utvalgte naturlige oljer, hvor lakserolje stolt dominerer. Det har blitt anerkjent og roset for de medisinske og gode virkningene for hodebunnen.

Ingrediensene og resultatene av lakserolje

Lakserolje virker som en lege, den helbreder hår, negler og øyenbryn fra alle typer plager. Ved regelmessig bruk gjør det hårstråene myke, glansfulle og livlige. Det hovedsakelig verdsatt fordi det også pleier hodebunnen: hjelper med å bli kvitt flass og helbreder mange hodebunnsplager. I tillegg stimulerer det hårvekst og forhindrer hårutfall. Det hjelper mot psoriasis og forbedrer funksjonen til talgkjertlene.

Når du kjøper lakserolje bør du huske på at kun kaldpresset lakserolje er en av de beste pleiende ingrediensene i hår- og hudpleie. Det skiller seg ut takket være andre uvanlige kvaliteter. Allerede etter første bruk kan du se enestående reparerende effekter på håret: forbedret utseende, mer intens farge og redusert hårutfall. Hvor lang tid tar fullstendig regenerasjon av håret? Det avhenger helt av tilstanden til håret ditt og hvor skadet det er. Uansett vil lakserolje styrke håret i løpet av en måned med regelmessig bruk.

Lakserolje består av 90 % organiske fettsyrer, også kjent som ricinolsyre. Det kjennetegnes av lav molekylær vekt og absorberes raskt av hår med lav porøsitet. I tillegg stimulerer det hårvekst, forhindrer hårutfall og har antimikrobielle egenskaper. Det desinfiserer og lindrer irritasjon, renser og beskytter huden. Produktet forebygger utviklingen av bakterier på hodebunnen og hjelper mot flass og andre hodebunnssykdommer. Det forehindrer også tørrhet på huden. Lakserolje balanserer hodebunnens naturlige barriere og styrker hårsekkene. I tillegg helbreder og regenererer det håret fra bunnen av. Dette er en av de få oljene som kan gi håret en slik naturlig glans og samtidig gjøre håret silkemykt.

Hvorfor bør du bruke lakserolje?

  • det er budsjettvennlig og varer lenge
  • det reparerer også negler etter å ha fjernet neglelakk
  • det pleier og styrker vipper og øyenbryn
  • det er en base for OCM
  • det etterlater huden helt ren og balanserer produksjonen av hudoljer
  • det forhindrer hårutfall
  • det stimulerer raskere hårvekst
  • det intensifiserer hårfarge og forsinker falming av fargen

Lakserolje for hår - oppskrift, bruk og påføring

Bør lakserolje brukes på tørt eller vått hår? I begynnelsen av vårt eventyr med håroljer er dette nok et spørsmål som alle kvinner spør seg selv. Det viktigste du må huske på før du bruker det første gangen er at oljen er veldig tyktflytende og at du ikke skal bruke for mye av det. Samtidig gjør dette at oljen varer veldig lenge.

Oljen kan brukes på tørt hår og (spesielt) på hodebunnen. Påfør lakserolje på hodebunn og hår og la det sitte i noen timer (når det gjelder dette har du mye frihet - alt avhenger av hvor mye tid du kan bruk på behandling med oljen). Etter dette kan du bare vaske det bort. Oljen gir ekstra glans, fuktighet og en mer intens farge.

Om håret ditt er veldig sterkt skadet og må regenereres, vil lakserolje absorberes bedre og raskere hvis det brukes på fuktig hår. Du kan fukte hodebunnen og håret ditt lett. Når håret er fuktig åpner det ytreskjellaget seg slik at oljer og annen hårpleie lett kan trekke inn i hårets indre.

Når det kommer til å vaske bort produktet kan dette virke vanskelig i første omgang. For å vaske bort lakserolje må du først emulgere det med en vanlig balsam Bruk dette rett på håret rett før du skal vaske det med sjampo og vent i noen minutter. Du kan massere hår og hodebunn forsiktig. Dette er også en god løsning om du ved uhell bruker for mye olje. Ikke nok med det, men balsam kombinert med oljen blir neste steg i hårpleien din.

Du kan også vaske håret ditt med sjampo, men da bør du være obs på at alle naturlige oljer foretrekker sjampo uten silikoner, parabener, komedogener eller SLS og SLES. Kunstige kjemikalier forstyrrer og svekker effekten til oljen, så i dette tilfellet kan en mild babysjampo være et godt valg for å vaske bost lakseroljen.

Lakserolje for øyenbryn og vipper

For å påføre lakserolje på vipper og bryn bør du bruke en gammel, ren maskarabørste eller q-tip. Bruk så lite som mulig for å unngå at du får det i øynene, da dette kan forårsake rødhet og tåreproduksjon. Hva kan behandlingen gjøre? Det gir mørkere, lengre og tykkere vipper og bryn.

Lakserolje for negler

Gni ren, kaldpresset lakserolje på neglene og neglebåndene dine hver kveld. Oljen styrker selv svært skjøre negler som har tatt skade av neglelakk. Du kan også ha litt i fot- eller håndbadet ditt - det vil gi næring til huden og reparere skjøre negler. Det gjør også at hånd- og fotkremer virker bedre - bland noen dråper med kremen og gni det godt inn i huden.

Meninger om lakserolje

En uerstattelig olje i hud- og hårpleie. Lakserolje er trygt og kan brukes på hår, bryn og hud. Prisen er virkelig rimelig, så det er ikke rart at det får slike gode tilbakemeldinger som booster for hårvekst og til pleie av bryn og negler. Det er også en god sminkefjerer og ansiktsrens. Du kan blande lakserolje med andre fuktighetskremer og øyekremer, men håret ditt kommer til å elske det høyest. Og du kommer til å elske det tilbake, det er sikkert.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Hårmaske med keratin
Lakserolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring