Ampuller vs Naturlige oljer. Hvilke er bedre for tynt hår?

Ampuller vs Naturlige oljer. Hvilke er bedre for tynt hår?

De fleste kvinner og menn sliter med problemer forbundet med uttynnende hår og overflødig hårtap. Nå om dagen er det flere og flere som klager over uttynning og manglende volum i håret på grunn av overflødig utfallende hårstrå.

Hva er årsakene? Bortsett fra feil pleie kan hormonelle ubalanser og dårlig kosthold føre til oksidativt stress, som forverrer tilstanden på håret, samt luftforurensning. Få innser at håret ikke har det særlig lett i storbyene. På grunn av røyk, smog og giftstoffer slutter håret vårt å vokse og begynner å falle ut i klumper.

Anti-hårtapssjampoer eller balsamer fungerer ikke om vi ikke bruker et produkt som har direkte innvirkning på hårsekkene. Disse produktene er:

  • hårampuller - spesialbehandlinger som virker på hårsekkene og forebygger mot hårtap
  • håroljer eller spesielle oljeblandinger laget til innoljing av hodebunnen som styrker hårsekkene, pleier og gjenoppbygger hodebunnen, forebygger mot hårtap og stimulerer økt vekst

Oljer og ampuller har ulike formater, konsistenser og formuleringer. De har et felles mål (å forebygge hårtap, styrke hårsekkene og stimulere økt vekst) men fungerer likevel på fullstendig forskjellige måter. Å analysere effekten som leveres av naturlige oljer og ampuller viser forskjellene tydelig.

  1. Den største forskjellen ligger i naturlighetsgraden. Ampuller lages i laboratorier og består av kunstige og (ofte) kontroversielle virkestoffer. På den andre siden er oljer helt naturlige, utvinnes fra frø og frukt fra planter som har blitt brukt innen hud- og hårpleie i årevis. Naturlige oljer har fantastiske reparerende og forskjønnende krefter. De er en kilde til fettsyrer, vitaminer og mineraler. Stoffer som oppfinnes på laboratorier vil aldri vinne mot kraften av naturlige ingredienser.
  2. Selv om hårampuller nærer hårsekkene, gjør hårveksten raskere og stopper opp for hårtap er det (dessverre) slik at man ofte betaler prisen for dette. De kan irritere hodebunnen din og gjøre håret matt og grovt å ta på. Til forskjell vil naturlige oljer i tillegg til virkningen på hårsekkene, også forskjønne håret ditt, beskytte det mot ugunstige utenforliggende angripere, pleie hodebunnen og kontrollere talgutskillelsen.
  3. En annen flott ting med oljer er brukbarheten. Du kan bruke den uten pauser. På den andre siden kan ampuller kun brukes i mindre tidsperioder på grunn av den store konsentrasjonen kraftige virkestoffer (vanligvis mellom en til fire måneder). Deretter etterlater de håret ditt uten støtte, og dermed returnerer det ofte tilbake til den gamle tilstanden sin ganske raskt. Heldigvis kan du (og bør til og med) inkludere håroljer i hårpleierutinen din for godt. De erstatter en rekke balsamer og lotions. Takket være oljer presenterer du hårfrisyren din for ustoppelig reparasjon, beskyttelse og forskjønning.
  4. Sist men ikke minst... en annen viktig faktor er kostnadseffektivitet. En ampulle (fra 5 ml til 15 ml) må brukes per påføring. Du kan ikke oppbevare resten av ampullen om du har for mye. Om du allerede har brukt et slikt behandlingsprodukt vet du at det er vanskelig å bruke opp hele ampullen. Som resultat kaster du vekk dyrebare stoffer. Oljer har en helt annen oppsetning. Mengden du bruker er helt opp til deg og behovene håret ditt har.

For å oppsummere: naturlige oljer overgår ampuller i henhold til effektivitet, ingredienser og effektivitet. Vi bruker en metafor for å beskrive dette bedre her: naturlige oljer er mestere når det kommer til hårtap, svake hårsekker og irritert hodebunn, mens ampullene kun er nybegynnere.

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Jojobaolje
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring