Hvordan definerer du det krøllete håret ditt? Raske og enkle metoder.

Hvordan definerer du det krøllete håret ditt? Raske og enkle metoder.

Krøllete hår er både vakkert og romantisk, men kan se lite aestetisk ut uten riktig pleie: det blir krusete, matt eller til og med helt rett. Mange kvinner drømmer om lange krøller, men er likevel ikke klare over at de kan nyte godt av en naturlig krøllete frisyre. Avhengig av hårmønsteret deres kan disse være delikate bølger eller definerte krøller. Riktig pleie og et par testede triks lar deg nyte godt av en helt ny hårfrisyre.

Produkter og prosedyrer... de naturlige måtene man kan fremheve krøller på:

1. INTENSIV TILFØRSEL AV FUKTIGHET FØR STYLING.

Man kan si at krøllete hår er mer sensitivt og feminint. Men det blir krusete raskere og er mindre motstandsdyktig ovenfor dehydrerende egenskaper i stylingprodukter eller forandrende værforhold. Derfor er det å tilføre optimal fuktighet superviktig. Vi må bruke skånsomme produkter som holder håret vårt fuktig, uten skadelige alkoholer eller parabener.

2. FÆRRE SILIKONER, FLERE PROTEINER.

Oppgaven silikoner har (inkludert de som finnes i hårmasker, balsamer og lotions) er å glatte ut hårets overflate. Åpenbart er ikke dette særlig bra for det. De bare retter hårstråene litt. Om vi ønsker å definere en naturlig krøll må vi sørge for at håret får riktig mengde proteiner. Hvordan? Proteiner er en sekvens aminosyrer som håret vårt består av. Mangel på proteiner gjør håret vanskelig å style. Det er derfor du bør strekke deg etter produkter som inneholder: kollagen, keratin, sojaprotein, protein, hvete og silke.

3. GOD BLANDING AV NATURLIGE OLJER.

Naturlige oljer tilbyr verdifull hårpleie. Noen av dem kan tynge ned eller overbelaste håret, mens andre forårsaker krusing. Det er derfor det er avgjørende å velge oljer som matcher hårets porøsitetsnivå. Det er verdt å gå for et produkt som fungerer både for hår og hodebunn. Det ideelle kosmetiske produktet tilbyr en balanse av oljer og pleiende ingredienser, og inneholder ingen parabener, silikoner og alkoholer.

4. RIMELIG ANTALL HÅRSTYLINGPRODUKTER.

Mange kvinner mener at jo flere stylingprodukter de bruker, jo bedre effekter oppnår de. De kunne ikke tatt mer feil. Selv geleer, sprayer og kremer som er spesiallaget for krøllete hår vil ikke gi deg riktig resultat om du bruker for mye. Tyngede hårstrå er den eneste effekten man får da. Vi ender opp med en falskt-utseende hårfrisyre som også er dehydrert på grunn av alkoholbaserte stylingprodukter.

5. KRAMPTØRKING

Dette er et av de beste metodene å få krøllet hår på: kramp skånsomt fuktig og håndkletørket hår opp. Du kan bruke en skånsom stylinglotion, etterpleiebalsam eller en riktig utvalgt oljeblanding. Håret ditt blir ikke krusete når det er tørket.

6. RIKTIG HÅRFRISYRE.

Mange jenter liker fletter før de legger seg om kvelden for å oppnå forsiktige bølger. En annen ide er å dele håret inn i seksjoner, mens du snurrer en eller to lokker sammen og setter dem opp med klemme. Deretter er det nok å ta håret ut om morgenen og forsiktig la fingrene gli gjennom håret. Før du setter opp håret bør du bruke en skånsom stylingspray. I tillegg bør du bruke en hårolje eller mild forstøver om morgenen for å sørge for at frisyren sitter.

7. PLOPPING/PLUNKING.

Dette er en veldig trøbbelfri og populær metode. Forsiktig kramp opp håret ditt og rull det opp i et håndkle. Dette er en veldig komfortabel teknikk som ikke krever mye innsats. Internettet bugner over av videoer som gir informasjon om hvordan du gjennomfører ploppingen riktig.

8. AURORABÅND ELLER ET HVILKET SOM HELST HÅRBÅND.

Et tradisjonelt hårbånd kan være nyttig mens du styler krøllene dine. Legg båndet over hodet og rull hårstråene rundt det. La båndet sitte over natten. Ta den av om morgenen, børst forsiktig gjennom håret med fingrene dine og påfør en settingspray. Aurorabåndet er et alternativ til tradisjonelle bånd. Hvordan er det annerledes? Det likner på en tykk krøllrull eller klips. Å snurre håret rundt båndet er veldig enkelt.

9. VÅTSERVIETTER.

Prøv en metode som har blitt anbefalt av bloggere, vloggere og hårstylister. Istedenfor hårruller som lugger i håret og er ukomfortabelt å ha på mens du sover, kan du snurre håret ditt rundt våtservietter og knyte endene. Serviettene bør være fuktige for å definere krøllen og tilføre fuktighet til hårstråene. Ta serviettene av om morgenen og style håret med fingrene dine.

Lykke til!

Del gjerne din mening om artikkelen med oss.


Kommentarer: #0


Legg til kommentar. Den publiseres så fort den er godkjent av moderator.
Lakserolje
Hårmaske med keratin
Arganolje
Varmebeskyttende spray
Jojobaolje
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring